O nama

Samo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i stalnim usavršavanjem može stvoriti lijepe i zdrave osmijehe

Naš tim pažljivo odabranih stručnjaka

Posebno smo ponosni na naš tim stručnjaka, koje predvodi dr. Enes Hodžić, specijalista maksilofacijalne kirurgije, a uključuje specijalistu oralne kirurgije, specijalistu protetike i specijalistu ortodoncije. Naša poliklinika također ima dozvolu za edukaciju mladih stomatologa. Konstantno ulažemo u stručne edukacije naših zaposlenika jer vjerujemo da je od temeljne važnosti biti stalno u korak s novostima kako bismo našim pacijentima ponudili najbolje. Upoznajte članove rovinjskog tima:

Enes Hodžić,
dr. med. dent.

Specijalista maksilo-facijalne kirurgije,
vlasnik i ravnatelj poliklinike

Rođen je 1944. godine u Mostaru. Godine 1971. završava Stomatološki fakultet u Beogradu, a 1985. specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije, dijelom na sveučilišnome Odjelu maksilofacijalne kirurgije u Beogradu, a dijelom na Vojno-medicinskoj akademiji, također u Beogradu. Tijekom 1986. obavio je staž iz plastične kirurgije na Vojno-medicinskoj akademiji. Godine 1987. u sklopu studijske specijalizacije odlazi u Oslo na kliniku Rikshospitalet, na odjel plastične kirurgije.

Od 1988. do 1991. radio je na ORL-u i MFK-u u Mostaru. U istome razdoblju povremeno je u Kliničkome bolničkom centru Ljubljana bio na edukaciji iz rekonstrukcijske kirurgije.
Prvu privatnu ordinaciju otvara 1994. godine u Metkoviću, u kojemu 2003. otvara polikliniku. Godine 2004. polikliniku otvara i u Rovinju. Od 1997. do 2006. godine radi s prof. Mariom Bagatinom na problemu dječjih rascijepa. Od 2004. do 2008. intenzivno se bavi proučavanjem matičnih stanica. U Rovinju 2008. osniva polikliniku ME-DENT (današnji REGENIUS) za opću medicinu i estetsku kirurgiju koja daje velik doprinos znanosti upravo u području liječenja s pomoću matičnih stanica. Sudionik je mnogobrojnih stručnih simpozija i kongresa diljem svijeta (Pariz, Bruxelles, Stockholm, Madrid). Oženjen je, otac dvoje djece.

Aida Komljenović

Suvlasnica i financijska direktorica

Marija Čondra

Medicinska sestra

Nikola Bilić

Dentalni asistent

Anela Totić

Spremačica

Izbornik
Open chat