O nama

Samo tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i stalnim usavršavanjem može stvoriti lijepe i zdrave osmijehe

Naš tim pažljivo odabranih stručnjaka

Posebno smo ponosni na naš tim stručnjaka, koje predvodi dr. Enes Hodžić, specijalista maksilofacijalne kirurgije, a uključuje specijalistu oralne kirurgije, specijalistu protetike i specijalistu ortodoncije. Naša poliklinika također ima dozvolu za edukaciju mladih stomatologa. Konstantno ulažemo u stručne edukacije naših zaposlenika jer vjerujemo da je od temeljne važnosti biti stalno u korak s novostima kako bismo našim pacijentima ponudili najbolje. Upoznajte članove rovinjskog tima:

Enes Hodžić,
dr. med. dent.

Specijalista maksilo-facijalne kirurgije,
vlasnik i ravnatelj poliklinike

Rođen je 1944. godine u Mostaru. Godine 1971. završava Stomatološki fakultet u Beogradu, a 1985. specijalizaciju iz maksilofacijalne kirurgije, dijelom na sveučilišnome Odjelu maksilofacijalne kirurgije u Beogradu, a dijelom na Vojno-medicinskoj akademiji, također u Beogradu. Tijekom 1986. obavio je staž iz plastične kirurgije na Vojno-medicinskoj akademiji. Godine 1987. u sklopu studijske specijalizacije odlazi u Oslo na kliniku Rikshospitalet, na odjel plastične kirurgije.

Od 1988. do 1991. radio je na ORL-u i MFK-u u Mostaru. U istome razdoblju povremeno je u Kliničkome bolničkom centru Ljubljana bio na edukaciji iz rekonstrukcijske kirurgije.
Prvu privatnu ordinaciju otvara 1994. godine u Metkoviću, u kojemu 2003. otvara polikliniku. Godine 2004. polikliniku otvara i u Rovinju. Od 1997. do 2006. godine radi s prof. Mariom Bagatinom na problemu dječjih rascijepa. Od 2004. do 2008. intenzivno se bavi proučavanjem matičnih stanica. U Rovinju 2008. osniva polikliniku ME-DENT (današnji REGENIUS) za opću medicinu i estetsku kirurgiju koja daje velik doprinos znanosti upravo u području liječenja s pomoću matičnih stanica. Sudionik je mnogobrojnih stručnih simpozija i kongresa diljem svijeta (Pariz, Bruxelles, Stockholm, Madrid). Oženjen je, otac dvoje djece.

Danijela Komljenović Blitva, dr. med. dent.

Specijalista oralne kirurgije

David Opšivač, dr. med. dent.

Stomatolog, specijalizand stomatološke protetike

Aida Komljenović

Suvlasnica i financijska direktorica

Marija Čondra

Medicinska sestra

Nikola Bilić

Dentalni asistent

Anela Totić

Spremačica

Izbornik
Open chat