Tvoj NOVI OSMIJEH čeka te u najljepšem gradu na Jadranu!

POLIKLINIKA ADRIATIC DENT

Dentalna poliklinika ADRIATIC DENT jedna je od najpoznatijih i najdugovječnijih poliklinika na području Istre i Kvarnera, a i šire.

Poliklinika posluje preko 20 godina i u svom portfelju ima desetke tisuća zadovoljnih pacijenata. ADRIATIC DENT je u privatnom, obiteljskom vlasništvu kojim rukovodi vrhunski maksilofacijalni kirurg dr.Enes Hodžić, a koji je u svom radnom vijeku obučio brojne, danas poznate, stomatologe i maksilofacijalne kirurge. Poliklinika nudi vrhunske tretmane iz svih područja stomatologije; od najmodernije protetike i estetske stomatologije do vrhunskih implantoloških rekonstrukcija koje su, bez imalo pretjerivanja, mnogim pacijentima promijenile živote na bolje i vratile samopouzdanje. Pogledajte našu galeriju osmijeha.

DENTALNI TURIZAM

Poliklinika ADRIATIC DENT smještena je u predivnom gradu Rovinju, koji se smatra jednim od najljepših gradova na Jadranu. Rovinj je već nekoliko godina za redom proglašen turističkom destinacijom godine i najuspješnijom destinacijom za odmorišni turizam. Predivna arhitektura grada, čisto, kristalno more i prekrasne plaže je nešto što morate doživjeti!

Naša poliklinika ADRIAITIC DENT vam nudi istinski DENTALNI TURIZAM jer smo jedni od rijetkih koji svojim pacijentima istovremeno pružaju vrhunske dentalne tretmane, ali i opuštanje uz miris mora i uživanje u pogledu na predivni grad Rovinj!

Želimo da uživate kod nas i u našem povijesnom gradu!

PAKET – DENTALNI TURIZAM – UKLJUČUJE:

  • Vrhunski dentalni tretman ovisno o procjeni stomatologa, ali i vašim mogućnostima.
  • Povoljne cijene i mogućnost plaćanja po fazama rada. Pogledajte trenutnu akciju.
  • Osiguran smještaj vas i vaše pratnje tijekom cijelog razdoblja terapije (moguće i duže! ) u apartmanima u blizini mora. 
  • Predivne plaže i čisto more u blizini poliklinike i smještaja.
  • Besplatan prijevoz iz Trsta, Kopra, Pule i Rijeke do Rovinja i natrag, druge destinacije po dogovoru.
  • Besplatan stomatološki pregled.
  • Besplatna izrada detaljnog plana terapije.
  • Mogućnost odmah započinjanja dogovorenih dentalnih radova.

OSIGURAN SMJEŠTAJ

Za sve naše pacijente, ali i njihovu pratnju, osiguravamo smještaj u predivnim apartmanima tijekom cijelog razdoblja terapije. Ako želite ostati duže – I TO JE MOGUĆE! Apartmani su smješteni na više lokacija; od samog centra grada gdje su vam na raspolaganju svi mogući sadržaji koje grad nudi do naselja Cocaletto koje je 3 km udaljeno od Rovinja, a nalazi se u neposrednoj blizini predivnog campa Veštar koji svoje posjetitelje impresionira s najljepšom šljunčano-pješčanom plažom, bogatom ponudom vodenih sportova, bazenima i atraktivnom igraonicom za djecu.
Svi apartmani imaju potrebnu infrastrukturu i sadržaje koji omogućuju ugodan i nezaboravan boravak.

ORGANIZIRAN PRIJEVOZ

Za sve pacijente koji nam dolaze iz inozemstva u mogućnosti smo organizirati prijevoz vlastitim transportom od Kopra, Trsta, Pule i/ili druge destinacije (po dogovoru) do Rovinja i natrag. Prijevoz se u pravilu organizira svake srijede i nedjelje, te tim danima, u dogovorno vrijeme i na dogovornom mjestu naš vozač dođe po sve pacijente koji nisu u mogućnosti doći vlastitim prijevozom.
Povratak je organiziran na isti način. Otvoreni smo za prilagodbe termina po potrebi i u dogovoru s vama.

Posebne ponude samo za vas

Želimo vam pružiti najbolji odnos cijene i kvalitete, stručnu
uslugu, odlične rezultate i prihvatljive cijene.

1

Po dolasku u polikliniku ispuniti ćete anamnezu. Nakon pregleda liječnik će vam objasniti sve detalje vezane uz vaše stanje i ponuditi vam najbolje rješenje. Dobiti ćete pisanu ponudu i plan terapije.

2

U dogovoru sa našim timom, započeti ćete predviđenu terapiju a po potrebi biti ćete smješteni u jedan od privatnih apartmana kod pouzdanih iznajmljivača. Prije odlaska dogovriti ćete slijedeći termin u odnosu na plan terapije.

3

Na slijedećem terminu kontrolira se stanje i nastavlja se sa predviđenim zahvatima.

4

U dogovoru sa vašim liječnikom, dogovarate slijedeći dolazak.

Izbornik
Open chat