Galerija osmijeha

U svom radu često smo se suočavali s izazovima koji su nas motivirali da naučimo još više, da koristimo visokokvalitetne materijale i suvremenu tehnologiju. Rezultat nikada nije izostao a često se ispostavilo da je čak i bolji nego što smo u početku mogli zamisliti.

Zbog toga danas imamo potrebno znanje za rješavanje i najzahtjevnijih slučajeva.

Pogledajte neke od naših radova.

Pacijentica nam se obratila kako bi zamijenila mostove stare 20 godina. Estetika osmijeha bila je ugrožena i odlučili smo se nešto poduzeti. Slušajući pažljivo želje naše pacijentice i njene potrebe, ustanovili smo da bi metal-keramičke krunice bile najbolje rješenje. Na kraju je pacijentica dobila 24 nova zuba.

Nedostatak velikog broja zuba uzrokovao je pacijentu funkcionalne i estetske probleme koji su se odražavali na njegov svakodnevni život. Naš tim stručnjaka odlučio se za All – on – four metodu u obje čeljusti. Pacijent je odmah nakon zahvata nastavio sa svojom svakodnevicom i bio je izuzetno zadovoljan našim radom i cjelokupnom atmosferom u klinici.

Našem dragom pacijentu, metodom All-on-4 i za samo 2 dana u potpunosti su rehabilitirane obje čeljusti. Metoda All-on-4 omogućava postizanje najboljih estetskih i funkcionalnih rezultata u vrlo kratko vrijeme, pritom koristeći visokokvalitetne materijale i izuzetnu preciznost naše tehnologije, a sve pod budnim nadzorom najboljih stručnjaka. Cijeli postupak se sastoji od nekoliko koraka:

  1. Radiološka analiza početne situacije pacijenta
  2. Provjera zdravstvenog stanja pacijenta
  3. Detaljan specijalistički pregled
  4. Provjera gustoće kostiju
  5. Pozicioniranje 4 implantata po čeljusti
  6. Izrada i postava privremenog mosta koji će se koristiti tijekom razdoblja integracije
  7. Planiranje završne faze nakon minimalno 6 mjeseci
  8. Izrada i postava definitivnog metal-keramičkog mosta

Nakon što smo provjerili pacijentovo zubno stanje, odlučili smo se u potpunosti rehabilitirati obje čeljusti. Da bismo stvorili novi osmijeh, odabrali smo 26 keramičkih krunica. Obnovljene su funkcionalnost i estetika.

Pacijentica nam se obratila kako bi joj riješili problem u obje čeljusti. Iz gornje čeljusti uklonjen je stari most od 4 elementa, a zbog jake nestabilnosti uzrokovane upalnim procesima izvađena su i 3 središnja zuba. Kako gustoća kostiju nije bila dovoljna za ugradnju implantata, odlučili smo rehabilitirati gornju čeljust sa 2 teleskopske krunice na pozicijama 16 i 23 i skeletiranom protezom sa 12 zuba.

U donjoj čeljusti, nakon ekstrakcije dva preostala zuba, ugradili smo 2 implantata na pozicijama 33 i 43, na koje smo u završnoj fazi pričvrstili prečku koja čvrsto drži skeletiranu protezu sa 12 zuba.

Pacijent se obratio našoj klinici kako bi dobio željeni osmijeh. Brušeni su svi zubi u obje čeljusti, postavljene su 24 cirkon-keramičke krunice. S obzirom na pacijentovo zdravstveno stanje, čitav postupak odrađen je u sedaciji. Pacijent je zadovoljan krajnjim rezultatom a zadovoljni smo i mi.

Pacijentica nam se obratila zbog funkcionalnih i estetskih problema, uzrokovanih nedostatkom brojnih zuba. Postavljanjem 8 implantata i 28 metal-keramičkih krunica, vratili smo joj osmijeh na lice, a što je najvažnije, vratili smo joj i funkcionalnost.

Naša draga pacijentica godinama je odgađala rješavanje problema estetike zuba. Nije bila zadovoljna izgledom svojih zubi u gornjoj čeljusti. Kad se napokon odlučila, obratila se upravo nama kako bi ostvarila svoju veliku želju. Nakon detaljnog pregleda, dugo smo razgovarali s pacijenticom o njezinim željama, nakon čega smo prešli na pripremu zuba za protetski rad. Za gornju čeljust izrađeno je 10 metal-keramičkih krunica, dok su u donjoj čeljusti zamijenjene 2 dotrajale krunice. Njen osmijeh govori sam za sebe. Sigurni smo da je jako zadovoljna konačnim rezultatom.

Pacijentica nam se obratila sa nekoliko problema i želja. Primarni problem bili su stari protetski radovi u donjoj čeljusti, koji su ujedno bili nestabilni i istrošeni. Umjesto jedne viseće krunice ugradili smo implantat. S lijeve strane imali smo jedan slomljeni kutnjak kojeg se nije moglo spasiti. Izvadili smo ga i ugradili dva implantata, kako bismo produžili zubni luk i dobili simetričnu površinu za žvakanje i pravilan raspored žvačnih sila. Nakon razdoblja integracije, preostali zubi su izbrušeni te smo pacijentici rehabilitirali obje čeljusti sa ukupno 24 cirkon-keramičke krunice.

Što kažu pacijenti o nama

Izbornik
Open chat